QWEST Marine

Gemaakt met grote zorg en hoogwaardige kwaliteit materialen

QWEST aluminium boten

Qwest Marine is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van hoogwaardige aluminium boten. Met hun expertise en vakmanschap hebben ze een sterke reputatie opgebouwd in de maritieme industrie.

Qwest Marine staat bekend om hun innovatieve benadering van bootontwerp en constructie. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën en materialen om duurzame en efficiënte aluminium boten te creëren. Het gebruik van aluminium biedt tal van voordelen, waaronder sterkte, lichtgewicht en corrosiebestendigheid, waardoor de boten van Qwest Marine uitblinken in prestaties en betrouwbaarheid.

F-Series

?

R-Series

?

B-Series

?

S-Series

?

RF-Series

?

“Qwest Marine is een vooraanstaand bedrijf dat bekend staat om zijn vakmanschap, innovatie en betrouwbaarheid in het bouwen van hoogwaardige aluminium boten”

Lengte

3 – 4,5 m

Motor

4 tot 80 pk

Prijs

v.a. € 1450,-

Aluminium jon boot

(F-Serie )

3

QWEST MARINE F301, F331, F361, F401 & F452

De aluminium jon boot is een platbodem boot, welke voor een lage diepgang zorgt. De boot is daarom uitermate geschikt voor ondiepe wateren. U kunt weer genieten van een van de avontuurlijke reizen of voor het vissen. De platbodem is gemaakt van 2 millimeter dik aluminium. Hierdoor is deze zowel licht als sterk. Tevens is de boot voorzien van een stootrand, ergonomische handgrepen en verstevigde spiegel. De handgrepen zorgen ervoor dat het transport eenvoudig is en u binnen een korte tijd het water op kunt gaan. Het is vanaf het begin genieten van de aankoop.

De F-serie van QWEST Marine is een perfecte serie voor de ondiepe wateren. De boten zijn voorzien van een vlakke bodem, wat de boot erg stabiel maakt. De F361 is gemaakt van 2 millimeter aluminium. Dit zorgt ervoor dat de boot licht is en u hem goed kunt hanteren. U kunt de boot uit laten rusten met een fluistermotor. Elektrisch varen laat u nog extra genieten van de omgeving en wat u met de boot van plan bent. Voordat u de boot in handen krijgt, wordt deze volledig afgelast. Dit zorgt voor de robuuste en sterke eigenschappen van de boot. Het PE-schuim onder de banken zal ervoor zorgen dat de bank niet zinkt. Met de F – Serie heeft u dus altijd een stoere en functionele boot in handen voor een groot aantal doeleinden. Wilt u meer weten of ontdekken of de boot bij u past? Kom dan langs bij een van onze dealers of maak vrijblijvend een afspraak! Wij zorgen dan dat uw vragen beantwoord zijn.

Lengte

3 – 4,2 m

Motor

6 tot 20pk

Prijs

v.a. € 1.650

Aluminium V – Bodem

(B-Series)

3

QWEST MARINE B300, B381 & B421

Een aluminium V – Bodem is de perfecte aankoop voor de pleziervaart of dagtochtjes. Deze boten zijn namelijk uitgerust met bankjes, handgrepen en een verstevigde spiegel. Hierdoor heeft u alles bij de hand om goed van start te kunnen gaan. Tevens kunt u deze aluminium boot uit laten breiden door andere accessoires aan te schaffen. De boot zelf is gemaakt van 2 millimeter dik aluminium. Het gewicht is hierdoor te allen tijde beperkt. De kwaliteit is hiermee uitstekend. U heeft altijd een sterke boot in handen om te genieten op het water. 

De boot is gemaakt van licht aluminium en voorzien van een V-bodem.  U heeft altijd een onderhoudsvriendelijk model in handen als u voor deze boot gaat. Daarbij geniet u van veel stabiliteit. De boot zal u daarom nooit teleur gaan stellen. Het lichte gewicht heeft echter nog een groot voordeel voor de lange termijn. U zult namelijk minder brandstof verbruiken tijdens de vaart. Deze milieuvriendelijke en duurzame oplossing is een van de betere die u bij onze dealers terug gaat vinden. Het aluminium is 100% recyclebaar wat aansluit op de hedendaagse trend van duurzaamheid. Vraag daarom direct naar de mogelijkheden en ontdek of deze boot het beste bij u gaat passen.

Lengte

4,5 – 5 m

Motor

30 tot 50pk

Prijs

v.a. € 6.250

Aluminium visboot

(RF-Series)

3

QWEST MARINE RF450 & RF500

Zoals de naam al aangeeft, is de aluminium visboot perfect voor de visserij. Het model is deels gebaseerd op onze R-serie, maar valt in ons assortiment onder de RF-serie. Echter zijn er wel een aantal grote verschillen te vinden. Zo zijn de middelste banken doorgetrokken, waardoor er nog meer opslagruimte op de boot te vinden is. Ook heeft u de mogelijkheid om stoelen te monteren, een Visfinder te installeren en een frontmotor te plaatsen.

De RF is heel veelzijdig als het gaat om opties en accessoires. Toch kan deze aluminium visboot jou veel voordelen op gaan leveren tijdens het vissen. Als u deze aankoop doet, gaat u nergens spijt van krijgen. U past hem namelijk helemaal aan uw wensen aan.

De constructie is volledig afgelast, wat hem robuust en stevig maakt. U heeft dus een boot in handen die tegen een stootje kan. De boot is tevens koersvast en behoudt dankzij zijn breedte altijd zijn stabiliteit. De boot is gemaakt van 3 millimeter aluminium en de afgelaste 4mm vloer zorgt ervoor dat de boot in geval van nood altijd blijft drijven. De traanplaat vloer is tevens voorzien van twee loospluggen. Het regenwater kan tijdens het stil liggen hiermee geloosd worden. De boot wordt hierdoor vrijwel helemaal onderhoudsvrij. De RF500 is voorzien van hengelbakken en kent veel opties, zoals een boegmotor montage plaat en twee stoel montagepunten.

Lengte

4 – 5 m

Motor

20 tot 50pk

Prijs

v.a. € 4.850

Aluminium Sloep R

(R-Series)

3

QWEST MARINE R400, R450 & R500

De aluminium sloep R is een sloep uit de luxere serie van ons assortiment. Deze zijn namelijk dubbelwandig en zelflozend. Het regenwater wordt eenvoudig zonder bilgepomp afgevoerd. De sloepen zijn voorzien van een nette traanplaat vloer, wat voor een strakke uitvoering zorgt.

Er zijn een groot aantal mogelijkheden, waardoor u altijd een veelzijdige sloep in handen heeft. Er zijn twee bakkisten in gemonteerd en er is voldoende zitruimte beschikbaar. De kussens en rolbeugels zijn optioneel en kunt u dus helemaal naar wens aanpassen. Ook kunt u een console monteren, waardoor de besturing eenvoudiger wordt. De sloep is beschikbaar in 4 tot 5 meter en u kunt een groot aantal accessoires aanschaffen. Deze sloep mag niet ontbreken als vis en recreatieboot.

De constructie is volledig afgelast, wat hem robuust en stevig maakt. U heeft dus een boot in handen die tegen een stootje kan. De boot is tevens koersvast en behoudt dankzij zijn breedte altijd zijn stabiliteit. De boot is gemaakt van 3 millimeter aluminium en de afgelaste 4mm vloer zorgt ervoor dat de boot in geval van nood altijd blijft drijven. De traanplaat vloer is tevens voorzien van twee loospluggen. Het regenwater kan tijdens het stil liggen hiermee geloosd worden. De boot wordt hierdoor vrijwel helemaal onderhoudsvrij. De RF500 is voorzien van hengelbakken en kent veel opties, zoals een boegmotor montage plaat en twee stoel montagepunten.

Lengte

5.8 m

Motor

30pk

Prijs

€ 18.500

Aluminium Sloep S

(S-Series)

3

QWEST MARINE S850

De aluminium sloep S is de nieuwe aluminium sloep . Deze sloep wordt in onze eigen werkplaats gemaakt, waarbij veel vakkundigheid komt kijken.

De Qwest S580 is het vlaggenschip van Qwest, deze sloep is een riante 4mm luxe aluminium sloep met veel standaard opties. Het onderwaterschip is special ontwikkeld voor het elektrisch varen. 

De benodigd energie 1300W voor 9km per uur is erg laag, voor zijn formaat. Het models is eigentijds.

Er zijn 5 afsluitbare luiken geplaatst in de banken, de twee voorin de boeg zijn van extra groot voormaat zodat hier de accu eenvoudig geplaatst kunnen worden. Het Grote 55cm stuur in combinatie met de V-Bodem en loefbijter zorgt voor een goede koersvastheid. Door de diepe kuip heeft de sloep een comfortabele zit. De kuip is zelflozend, d.w.z. dat regenwater zonder bilge pomp weg stroomt naar oppervlakte water.

Pin It on Pinterest