AluShip

Duurzaamheid en kwaliteit in aluminium scheepsbouw

Aluship aluminium sloepen

Aluship is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige aluminium schepen voor verschillende doeleinden, waaronder pleziervaart, commerciële en militaire toepassingen. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en heeft een uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van scheepsbouw. Aluship is toegewijd aan duurzaamheid en gebruikt alleen hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om kwalitatief hoogwaardige schepen te bouwen die voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en efficiëntie. Met een team van deskundige ingenieurs en vakmensen is Aluship in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor de meest veeleisende klanten, en blijft het bedrijf voorop lopen in de aluminium scheepsbouw.

Aluship TNDR

?

Aluship E-Tender

?

Aluship sloep

?

“Ontdek de ongeëvenaarde kracht en kwaliteit van aluminium scheepsbouw met Aluship – op maat gemaakte oplossingen voor de meest veeleisende klanten.”

Lengte

6,2 – 8,4 m

Motor

20 tot 250pk

Prijs

v.a. € 28.250

AluShip TNDR

(Electrisch en Outboard )

3

TNDR 620, 670, 720, 770 & 840

De prachtige, AluShip TNDR combineert comfort met duurzaamheid. De aluminium tender is onderhoudsarm en waardevast. Dankzij de slanke lijn en de de mooie vormgeving is de AluShip TNDR soepel en stil. De aluminium romp is sterk, licht van gewicht, makkelijk in het onderhoud en zeer duurzaam. Het schip heeft een grote binnenruimte en heeft een heerlijk uitgerustite interieur, geschikt vanaf 8 personen. De buitenboordmotor zorgt dat je snel en comfortabel je bestemming bereikt. De AluShip TNDR is zo ontworpen dat lopen aan boord makkelijk en veilig is. Met zijn stijlvolle design, hoge prestaties en duurzame constructie is de AluShip TNDR de perfecte boot voor avontuur of comfortabel cruisen.

Exterieur

De luxe AluShip TNDR is lichtgewicht en heeft daardoor een zeer laag brandstofverbruik. Naast een modern uiterlijk, is de boot ook zeer duurzaam: aluminium zorgt voor een lange levensduur. De TNDR heeft zeer hoogwaardige technologieën onder de kap. Zo beschikt hij over een Honda buitenboordmotor die stil en zuinig is. De bun is ook geïntegreerd met een geluidsisolatiesysteem voor een soepele en stille rit. De TNDR is verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 6.20 tot 8.40meter.

Interieur

In de AluShip TNDR is plaats voor 8 tot 14 personen. De AluShip TNDR is gemaakt van aluminium waardoor de tender stevig en licht is en zo eenvoudig te hanteren. De Tender is zo ontworpen dat het een soepele vaar en navigatie–ervaring geeft. Verder is er genoeg bergruimte voor je spullen. Een echte blikvanger in de Nederlandse wateren.

Lengte

6,2 – 8,4 m

Motor

20 tot 250pk

Prijs

v.a. € 28.250

AluShip Tender

(Electrisch)

3

Tender 600, 650 & 700

Je geniet optimaal in deze elektrische tenderboot. De AluShip E-Tender combineert comfort met duurzaamheid. Daarnaast is de tender onderhoudsarm en waardevast.

Exterieur

De luxe, aluminium E-Tender is lichtgewicht. Daardoor is het energieverbruik zeer laag. De prachtige, moderne boot heeft een lange levensduur en is geheel recyclebaar.
Heel duurzaam!

Interieur

Neem maar plaats. In de AluShip E-Tender is er ruimte voor 6 tot 10 personen. En na een dag varen over de grachten, berg je de kussens makkelijk op. Er is voldoende bergruimte.

Lengte

5,5 – 8 m

Motor

3KW/6KW

Prijs

v.a. € 24.750

AluShip Sloep

(Electrisch en Outboard)

3

Sloep 600, 650, 700, 750 & 800

Die mag gezien worden! De prachtige, elektrische AluShip E-Sloep combineert comfort met duurzaamheid. De aluminium sloep is onderhoudsarm en waardevast.

Exterieur

De luxe E-Sloep is lichtgewicht en heeft daardoor een zeer laag energieverbruik. Naast een modern uiterlijk, is de boot ook zeer duurzaam: aluminium zorgt voor een lange levensduur.

Interieur

In de AluShip E-Sloep is plaats voor 6 tot 10 personen. Verder is er genoeg bergruimte voor je kussens en je andere spullen. Een echte blikvanger in de Nederlandse grachten.

Pin It on Pinterest