Over ons

Veba in het kort

Veba Watersport

Uw Partner in Watersportavonturen

Welkom bij Veba Watersport! Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om alles wat met watersport te maken heeft. Of u nu een enthousiaste zeiler, een gepassioneerde visser of gewoon een liefhebber van het water bent, wij staan klaar om uw watersportavonturen onvergetelijk te maken.

Bij Veba Watersport geloven we in de kracht van de zee en de vrijheid die het water biedt. We begrijpen dat watersport niet alleen een hobby is, maar een levensstijl, een manier om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en te genieten van de schoonheid van de natuur. Daarom streven we ernaar om u de beste producten, services en expertise te bieden, zodat u optimaal kunt genieten van uw tijd op het water.

Ons assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige watersportuitrustingen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe zeilboot, een motorboot, kajaks, peddels, visuitrusting of andere benodigdheden, bij Veba Watersport vindt u alles wat u nodig heeft. We werken samen met gerenommeerde merken in de watersportindustrie om ervoor te zorgen dat u alleen producten van de beste kwaliteit krijgt.

Verken de Wateren, Beleef de Vrijheid met
Veba Watersport!

Maar Veba Watersport is meer dan alleen een winkel. We zijn een gemeenschap van gepassioneerde watersportliefhebbers. Ons ervaren en vriendelijke team bestaat uit experts die graag hun kennis en ervaring met u delen. Of u nu advies nodig heeft bij het kiezen van de juiste uitrusting, tips wilt voor het onderhouden van uw boot, of een vraag heeft over een bepaalde watersportactiviteit, wij staan altijd klaar om u te helpen.

Daarnaast bieden we ook verhuur- en reparatieservices aan. Als u geen eigen boot heeft of gewoon een nieuwe watersportactiviteit wilt uitproberen, kunt u bij ons terecht voor het huren van diverse boten en uitrustingen. Onze professionele monteurs zorgen er ook voor dat uw boot in topconditie blijft door middel van kwalitatieve reparaties en onderhoudsdiensten.

Bij Veba Watersport streven we naar klanttevredenheid en streven we ernaar om uw watersportervaring naar een hoger niveau te tillen. We heten u van harte welkom in onze winkel, waar ons deskundige team klaarstaat om u te helpen bij al uw watersportbehoeften. Laten we samen de wateren verkennen en uw passie voor watersport tot leven brengen!

Ontdek de vrijheid van het water met Veba Watersport.

Wat vinden onze klanten?

Tom Weijers

⭑⭑⭑⭑⭒

Allround watersportbedrijf en erkend dealer van de bekende merken. Goede service zonder winstbejag war ze altijd klaar staan om je vragen te beantwoorden.

Dennis Schmitt

⭑⭑⭑⭑

Veba voor o.a. verkoop en reparatie van (Yamaha) buitenboordmotoren. Goede en betrouwbare reparaties. Goede prijzen voor verkoop en reparaties.

Alice van Kooten

⭑⭑

Ik ben al jaren tevreden klant van Veba. Mijn buitenboordmotor loopt dankzij Jelle als een zonnetje!

Danielle Robbers

⭑⭑

Klantvriendelijkheid, service en gastvrijheid staan hoog bij jullie in het vaandel en dat merk ik elke keer weer, keer op keer!

Pin It on Pinterest