Nieuws
 

 

 

 

 

Zondag 27 mei 2018, proefvaardag Bremerbaai, Biddinghuizen.
Als watersporter weet u als geen ander dat de vaareigenschappen en het comfort van een boot bepalend zijn voor uw keuze. Tijdens de proefvaardag Powered by Yamaha kunt u op zondag 27 mei aanstaande, uitgebreid en in de praktijk kennis maken met een range aan open boten, console boten, tenders en sloepen. Maar ook als uw hart ligt bij een cruiser, opblaasboot, RIB of aluminium boot, bent u van harte welkom bij de Bremerbaai in Biddinghuizen.
Kom met uw vrienden, familie of gezin. Iedereen is welkom.

Een impressie van de dag kunt u bekijken via de volgende link:

https://debesteboten.nl/proefvaren-boten-buitenboordmotoren/

 

 

 

 

 

17 juni, Bremerbaai, Biddinghuizen.
Ultiem vaarplezier, sportieve vormgeving, betrouwbaarheid en innovatieve techniek. Daarom kozen veel watersporters voor een WaveRunner van Yamaha. Maar ook wendbaarheid, veiligheid en de keuze uit een brede line up van modellen heeft van veel watersporters echte fanaten gemaakt.

Ervaar het zelf op het water, tijdens de Yamaha WaveRunner Experience Day op 17 juni aanstaande bij de Bremerbaai in Biddinghuizen. Reserveer een tijdstip, neem uw vaarbewijs mee en wij zorgen dat tussen 11.00 uur en 16.00 uur de WaveRunner van uw keuze klaarligt voor een rit over het water. U heeft (onder voorbehoud) de keuze uit de modellen EX Sport, EX de Luxe, VX de Luxe, FX SVHO. Deelname is gratis.

 https://debesteboten.nl/Proefvaren-yamaha-waverunner/